torsdag 11 december 2008

läget

En av lamporna i köket har börjat flimmra. Min förortslägenhet har precis blivit ännu mera förort.

Jag har fått höra att man som bloggare har ett ansvar gentemot sina läsare. Jag har fått höra att det är oförskämt, nästan elakt, att inte skriva på ett långt tag. Då är man inte värd några läsare säger de. Och så får inte ens youtube-klipp vara längre än 2-3 minuter heller... Alla dessa regler. Men det är kul när folk tycker och tänker. 

Själv tycker jag en massa saker. Exempelvis tycker jag att det är dålig kompis-stil att göra en för stor sak av att någon klantar sig och råkar göra illa en eller trampa på ens sko eller nått när det inte var meningen.  Visst kan man ryta till så fort det händer eftersom man har speciella reflexer som gör att man vill skrika till när man får ont. Men att göra en stor sak av det när det redan hänt och personen i fråga inte ens har ont längre tycker jag är töntigt.

"Aaaahhh, vad faaan gööör duuu?"

"Oj, förlåt, det var verkligen inte meningen"

"Aaaaaahhhhh"

"Förlåt"

"Du får ju se dig fööör""

"Jag vet, det var inte meningen"

"Aaaaahhhh"

den som fick ont ser sur ut

"Är du sur?"

"Nä men du får ju för fan se dig för när du går!" (ser fortfarande sur ut)

"Jag vet, jag borde ha sett mig för, men jag gjorde inte det, jag är en dålig människa och hoppas att jag aldrig mer gör dig oförrätt min härskare över allt och alla, imorgon tänker jag offra min mor för dig så att du någon gång kan sjunka ner till min nivå för att du någonsin ska kunna se mig i ögonen igen."

Det är också väldigt störande när folk säger att man inte inte skulle gjort så som man gjorde när det är helt uppenbart. 

"Det skulle du tänkt på innan du glömde nycklarna hemma"


"Du skulle inte ha tappat din glass om du ville ha den"


Sen finns det även en hel del ord jag inte tycker om. Då menar jag såklart ordens innebörd och inte bara själva orden. Här kommer fem utvalda:

Nation

Nationalism

Patriot (Sluta lägg så jävla stor fokus på alla landsgränser. Och vad är det du egentligen tycker så jävla mycket om i ditt land? Är det naturen, politiken, människorna, maten, kulturen? För det finns inget land som man på allvar kan älska fullt och helt med all skit som föregår över allt. Sluta vara så jävla töntig och lägg fokus på något viktigare än ditt jävla lands jävla gränser!!!)

Heder 

Stolthet (Finns det någonting töntigare än att dö för sin stolthet eller sin heder?)

Nä nu får det räcka med hat för idag. Hur många läsare har jag egentligen förresten. De enda jag vet om är Maria, Carina, Basse, Sara, Lisa och ibland Amanda. Finns det några fler där ute?

Bloggintresserade