torsdag 29 januari 2009

och så tacos förstås

Jag äter tacos ganska ofta. Mina vänner med. Snart sa vi nog kunna träffas och äta tacos allihopa. Det här är en del av grejerna man måste tänka på när vi är allihopa och äter tacos:

Carina är vegetarian så hon måste ha quorn och sen 2009 är Bruno också det men de kan inte steka det i samma stekpanna som köttet ska stekas i eftersom det är ägg i quornen vilket Maria är dödligt allergisk emot och Lovisa äter inte rött kött så hon tar gärna quorn hon med eller kyckling går också bra för den delen, Bruno måste ha oliver och det gillar Basse också, Carina måste ha sin sås varm så den får vi värma men Bruno  gillar den kalla så han tar ur den andra burken med sås vilket gör att de alltid måste köpa minst två såser, Bruno vill äta tacosen i tubs, Carina oftast i mjukt bröd medan Basse alltid vill ha original tacoskalen då han menar att deti Carinas fall kallas "wraps" och inte "tacos" och Olle kan inte äta tubs utan att de går sönder så de måste köpa ett paket av varje, på sistånne har Bruno börjat gilla green jalapeños på tacosen  och detta har inte varit ett måste för Carina men då de funnits på bordet har hon gärna tagit av dem vilket var anledningen till att hon blev irriterad på Bruno då han började tycka de var för starka och bytte ut dem emot yellow chili för då fick hon inget alls nu när hon hade vant sig så nu får man köpa båda de burkarna, tomat är ett måste för Amanda som hatar isbergsallad och Carina hatar tomater till tacos men hon tycker annars att grön paprika är ett måste och blir irriterad på att den alltid tar slut så jävla snabbt, Carina är bäst på att göra guacamole, Maria är bäst på att göra köttfärs, fast Basse föredrar när hon gör den utan att ha i sötsur chilisås, tacos med en twist är en ny uppfinning som Bruno gärna tagit del av men det verkar som att folk är svårflirtade i att ha ranch dip till sina respektive tacos, Maria var den enda som tog guacamole på skalet/wrapen innan man lägger på köttet/quornen men sen Bruno prövade det en gång har han aldrig gått tillbaka till något annat, rödlök var en gång i tiden ett måste för Carina men det verkar som att den tiden är förbi men hennes tankar om att colan MÅSTE in i frysen det första den gör när man kommer hem från handlingen har bestått genom alla tider.

så hackar jag grönsaker väldigt långsamt också...

Det här är inte ens hälften av allt man måste tänka på när vi äter tacos.

Puss

2 kommentarer:

Anonym sa...

hihi. Jaa. Tacos. Mums. Roberth måste ha Ost. Annars tycker han inte att det är tacos. Jag tycker däremot inte att osten märks av och tycker därför att det är totalt onödigt att köpa ost. Caina vill också alltid ha ost. Minst du när du hade typ konstiga saker i som fetost och rödbetor? Snart ses vi. Jag ska bara bli frisk /Maria-färdig-som-människa

Lisa sa...

och är jag med blir det ingen tacos, för då kan man inte äta mat som man måste hacka med kniv...

Bloggintresserade