lördag 10 januari 2009

Fääääääärdiiiig

Har precis skrivit färdig en tenta som har gnagt mig i röven hela jullovet. Var och pluggade till 05.10 i morse och sen gick jag upp kl 08.20. Medan jag pluggade tittade jag då och då upp och avundades Bruno Jr som inte fattade hur skönt och tentafritt han hade det när han stod där. Men skrattar bäst som skrattar sist din lilla kukunge!! Medan Carina sminkar sig håller jag nämligen på att förbereda mig för utgången där jag tänker dricka alkoholhaltiga drycker och det är barnförbjudet! Ha! Har nu sovit i två timmar till sen jag kom hit efter tentan. Fan, jag hade verkligen velat vara med på demonstrationen idag men jag var faktiskt tvungen att skriva töntan.

Det är kul att göra playlists på spotify. Man bara trycker in varenda låt man gillar där så behöver man inte leta efter den någonsin igen. Jag och Carina reminissar lite med gamla godingar av ace of bace, fresh prince and jazzy jeff, five, roxette. Sen ska vi ut och slira, och för att hedra känslan av att precis skrivit en tenta tänker jag inte sluta fören jag står och ylar till den nästan helt fulla månen.

LÄNGE LEVE TONNÅRSREVOLTEN SOM KOMMER TILLBAKA RUNT 23ÅRS ÅLDERN!!!!

1 kommentar:

Unknown sa...

Haha! "Länge leve tonårsrevolten." Tänk att jag inte fattat att jag fortfarande var tonåring... Nä, nu ska jag fortsätta att skriva på min tenta... / 31-åriga Bruno

Bloggintresserade