torsdag 25 december 2008

tv-spel

all in all verkar det bli en jävligt skön torsdag. Jag sitter o myser här i Hjulsta, lyssnar lite hiphop, tittar lite OZ, städar o fixar lite lägenhet och mår allmänt bra.

Det känns också skönt att Carina och Maria sitter i sina hem, myser och skriver lite på sina bloggar de med. Vi sitter liksom och läser om varandra medan vi är i var sitt hörn av den stora staden.

Jag har inte spelat så mycket tv-spel på sistone vilket känns helt okej. Men jag har börjat tänka på livet som ett tv-spel där de olika dagarna är olika banor. När jag vaknar tänker jag lite för mig själv om vad jag har för missions i denna bana. 

Först har vi grundmissions som MÅSTE göras för att överleva som att äta, dricka, vila och annat sånt. Sen har vi extramissions som förbättrar ens överlevnad i ett lite större perspektiv än bara för den här banan. Det kan vara att tex betala räkningar, plugga, jobba etc... 

Sen har man supermissionen som bygger upp och uppgraderar hela ens karaktär för att man bla ska kunna möta och överleva de riktigt svåra banorna. Dessa är de viktigaste och de roligaste missionen och handlar endast om olika möten med andra spelare. Att prata/hänga med sina vänner. Med sina nära och kära.

Puss på er alla nära och kära!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du är fin du :)

Anonym sa...

tv-spel? nyårsnatten var vi ju en serie som folk kollade på ;o

Bloggintresserade