torsdag 27 november 2008

Gympasalar i pastell och kinakrogar med bruna och blommiga tapeter

“Låt den rätte komma in” är ju så sjuuuuukt bra. Allt, ALLT knäcker! Foto, skådespeleri, ljud, klipp, kamera, dialog, manus, ljus, soundtrack, känsla, allt. 


Scenen när gubben hänger upp en kille i omklädningsrummet är sjukt stressig men hur fint komponerad som helst. Allt är så bra genomtänkt med så fina kontraster i filmen hela tiden. Sen älskar jag hur barnen på ett klumpigt sätt levererar replikerna. Allt är så härligt mellanstadie.


Jag raderade precis en hel scen som jag beskrev för att jag inte vill spoila för någon. Men den var fin.


Tänk att få göra film... drömmer mig bort....


Själv har jag börjat kolla på OZ. Fett bra serie. Får se om den håller alla säsonger. Många dör hit och dit och de flesta är väldigt arga hela tiden. Orka vara arg hela tiden.


Undra hur jag skulle vara om jag hamnade i fängelset. Jag skulle nog träna mycket, läsa och spela tv-spel om jag fick. Om jag skulle hamna i OZ skulle jag bli kompis med italienarna. Dom är coola, i alla fall än så länge.


Snart kommer en sjuttioårs-fest. Det kommer att bli fett. Men vad ska jag köpa? 


På tal om fest måste jag ha inflyttningsfest snart. Kanske om två veckor eller så? Vi får se, det måste vara i år iallafall. Borde ägna lite mer tid åt min lägenhet först.



Nu är det torsdag och jag ska upp tidigt för ett grupparbete. Orka. Jag åker hellre till New York.


God natt.

1 kommentar:

Lisa sa...

jag kan hjälpa dig att diska.

Bloggintresserade